Menu

Over ons

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Onder de naam Het Kasteeltje B.V. bieden wij opvang aan kinderen van 0-13 jaar in het centrum van Tiel. Onze organisatie bestaat uit 2 kinderdagverblijven en 2 buitenschoolse opvang locaties. Ook bieden wij voorschoolse opvang aan. Wij zien onszelf als een kleinschalige organisatie waar aandacht voor elkaar centraal staat.  In onze opvang streven wij naar optimale zorg, aandacht en liefde voor uw kind. Tevens hebben wij aandacht voor de wijze waarop u uw kind groter wilt laten groeien.

U overweegt voor uw kind een plaats bij Het Kasteeltje B.V. Het is een hele stap om een gedeelte van de verzorging en opvoeding van uw kind uit handen te geven, of het nu uw eerste of vierde kindje is, uw kind nog een baby of al een peuter is. U wilt daar een weloverwogen keuze in maken. Daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren over hoe wij te werk gaan. 
Deze site over onze opvang van kinderen van 0 t/m 13 jaar geeft informatie over de gang van zaken op het kinderdagverblijf of VSO/BSO, praktische informatie over de aanmeldingsprocedure en een overzicht van de kosten. U krijgt een eerste indruk van onze visie op kinderopvang.

Meer informatie over Het Kasteeltje BV.

Heb jij vragen voor het kinderdagverblijf Het Kasteeltje BV of wilt u  meer informatie? Neem dan contact op 0344 – 655 554 of ga naar contact.

Ga naar contact

WhatsApp