Menu

Leermethode Uk en Puk

Leermethode Uk en Puk 

Onze kinderdagverblijven werken met de Uk en Puk methode. Deze is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Spelen staat centraal in Uk en Puk, want door spel ontdekken en groeien kinderen. Met de Uk en Puk activiteiten leren baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen. Uk en Puk is een totaalprogramma; de activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ook geeft Uk en Puk de eerste rekenprikkels.

De kinderen ontwikkelen zich op een speelse manier met de pop Puk. Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Hij maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen, zoals op vakantie gaan of ziek zijn. Hij biedt troost en is een vriendje waarbij baby’,dreumesen en peuters zich veilig voelen. Puk is de schakel tussen pedagogisch medewerkers en het kind.

                    

Heb jij vragen voor het kinderdagverblijf Het Kasteeltje BV of wil jij gewoon meer informatie? Neem dan contact op 0344 – 655 554 of ga naar contact.

Ga naar contact

WhatsApp